De basisscholen

BSO Small Villa Kinderopvang in Amsterdam heeft met een aantal basisscholen in zijn verzorgingsgebied afspraken gemaakt over het van school ophalen van kinderen die bij ons in de opvang zitten. Hier vind je de scholen in ons verzorgingsgebied terug. Het helpt je misschien ook bij de keuze voor een basisschool. 

De basisscholen in het verzorgingsgebied van BSO Small Villa Kinderopvang in Amsterdam

8e Montessorisschool Zeeburg

De 8e Montessorisschool Zeeburg is een moderne Montessorisbasisschool in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Deze school huisvest ruim 500 kinderen. Het Montissorisonderwijs sluit naadloos aan bij onze visie op de begeleiding en ontwikkeling van kinderen. De 8e Montessorisschool op de Borneokade bevindt zich op minder dan 500 meter van Small Villa Kinderopvang.

Basisschool Piet Hein Amsterdam

Basisschool Piet Hein is een leuke basisschool die naast een goede algemene basis onderwijs biedt dat gericht is op kunst en culturele vorming. Small Villa Kinderopvang vult dat aanbod uitstekend aan met veel leuke en leerzame culturele en creatieve activiteiten. Basisschool Piet Hein bevindt zich op de Oostelijke Handelskade in Zeeburg, op nog geen 500 meter van Small Villa Kinderopvang.

BOE Amsterdam

Openbare basisschool BOE Amsterdam grenst net als Small Villa Kinderopvang aan het Funenpark. De BOE is een echte buurtschool, in 1991 opgericht door ouders zelf. De Boe volgt het concept van ontwikkelingsgericht onderwijs. Dat sluit goed aan bij onze visie en ons aanbod van allerlei uitdagende activiteiten voor de kinderen.

De Achthoek Amsterdam

Basisschool de Achthoek is een ASKO-school.  Een fijne sfeer, een heldere visie op onderwijs, een goed pedagogisch klimaat, betrokken leerlingen en bevlogen leerkrachten. Daar staat basisschool de Achthoek voor. Ook de Achthoek met zijn 750 leerlingen werkt volgens het concept van ontwikkelingsgericht onderwijs. De school heeft twee gebouwen. Een op de Oostelijke Handelskade (500 meter afstand van Small Villa Kinderopvang) en een op het Baron G.A. Tindalplein in Zeeburg (800 meter afstand van Small Villa Kinderopvang).  Van beide vestigingen halen wij de kinderen op uit school.

Rondleiding of gelijk inschrijven voor BSO?

Zit jouw kind op een van deze scholen en spreekt onze werkwijze jou aan? Vraag dan een uitgebreide rondleiding aan of schrijf je kind gelijk in. Je kunt ons uiteraard ook bellen of een mailtje sturen.

 

 

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1 B
1018 AK Amsterdam

020 5286586

Small Villa's unieke kenmerken:

 • Toplocatie in Amsterdam
 • Grenzend aan het Funenpark
 • Uitdagend ingericht
 • Supervette activiteiten
 • Gunstigere tarieven
Wij openen een nieuwe vestiging op het Java- eiland

Wij openen een nieuwe vestiging op het Java- eiland

Geplaatst op: 2020-08-13

Start BSO Small Villa’s Kitchen! Vanaf september opent BSO Small Villa’s Kitchen de deuren! Small Villa’s Kitchen is gevestigd op de Sumatrakade 1055 en gaat de kinderen ophalen van de&nb...

Lees meer Meer nieuws
Old school watergevecht

Old school watergevecht

Geplaatst op: 2020-08-10

Old-school watergevecht valt altijd in de smaak! We gebruiken waterballon en deze vullen we met water. Vervolgens is het natuurlijk de bedoeling om de andere kinderen zo nat mogelijk te maken. Pret gegarandeerd!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik wil jullie even laten weten hoe leuk we het feestje vonden! Simon en Chris lagen lang na te genieten in hun bedjes.

  Simon, Chris en Eva
 • Namens alle ouders willen we op deze manier laten merken dat we jullie echte TOP leid(st)ers vinden voor de kinderen.

  Van alle ouders
 • Wat een plezier hebben ze bij jullie. Dank voor alle goede zorgen! 

  Anne Mae, Thea en Jeroen
 • Jullie zorgen ervoor dat Carlijn niet meer mee naar huis wil, zo leuk heeft ze het! Thanks!

  Carlijn en Loes
 • Onwijs bedankt voor de goede zorgen! We love you!

  Julia, Remko, Iris, en Emma
 • Jullie zijn goed voor de kids en bieden ze veel meer afwisseling dan we thuis kunnen!

  Karsten en Anka
 • Kasper en Marnix hebben dankzij jullie ontzettend leuke dinsdagmiddagen! Bedankt!

  Kasper, Marnix, Linda en Jean Paul
 • Wat zijn we blij met jullie! Nina Lou heeft superveel plezier (en zoals vandaag hebben we haar weer te vroeg gehaald).

  Nina Lou, Sigrid en Dimitri
 • Hee lieve meiden! Wat ben ik altijd blij met jullie. Top hoe jullie met de kids omgaan. Zo lief!

  Sep en Sanneke
 • Bedankt voor de goede zorgen en leuke activiteiten die jullie doen met Serge en Milana en de andere kinderen natuurlijk.

  Serge, Milana, Alexander en Cindy
 • Lieve leidsters, heel erg bedankt voor de lieve en goede zorgen. Jullie zijn een topteam!

  Pauline, Marco en Simone
 • Dank jullie voor alle zorg en gezelligheid voor Tex!

  Tex, Sabine en Thijs