5 redenen om voor BSO Small Villa te kiezen

Buitenschoolse opvang Small Villa ligt op een ideale plek in Amsterdam-Oost, precies tussen Oost (o.a. de Indische Buurt), de Grachtengordel en de Oostelijke eilanden (Java-, KNSM-, Borneo-, Cruquiuseiland en Zeeburg) in. Na een dag school ontvangen wij de kinderen in een huiselijke, gezonde en veilige omgeving op deze unieke plek. Daar zijn de kinderen in hun element en kunnen ze doen wat ze leuk vinden. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes, meedoen aan de coolste activiteiten of gewoon lekker chillen. 

Buitenschoolse opvang Small Villa Amsterdam onderscheidt zich door:

 • De geweldige locatie en omgeving

  Small Villa grenst aan het Funenpark. Het park is rustig, open, schoon en veilig afgeschermd, ideaal voor kinderen. De kleintjes kunnen lekker ravotten met een bal op het gras of met water in de zomermaanden. De groteren kunnen deelnemen aan sportactiviteiten op het sportveld onder professionele begeleiding. Small Villa is uitstekend bereikbaar en ligt strategisch in Amsterdam tussen het centrum, Oost en de Oostelijke eilanden. We zitten vlakbij allerlei bekende bezienswaardigheden die we regelmatig met de kinderen bezoeken, zoals het Scheepvaartmuseum, science museum NEMO, Artis en de andere Amsterdamse musea.

 • De mooie en uitdagende inrichting

  Small Villa is sfeervol, gezellig, warm, en uitdagend ingericht. Van ouders horen we dat ze de openheid zo bijzonder vinden door de vele raampartijen en de afwezigheid van wanden. Ouders kunnen naar binnen kijken en de kinderen hebben niet het gevoel opgesloten te zitten. Bij slecht weer zitten we gezellig samen binnen en mooi weer nodigt uit tot buitenspelen. We hebben goed nagedacht over verlichting en de inrichting zodat iedereen, klein en groot, jongens en meisjes, zich thuisvoelt.

 • De vetste en coolste activiteiten

  Kinderen kunnen bij binnenkomst via de Tik Tik (een digibord) activiteiten voor die dag kiezen.  Soms duurt dat wel even en wordt het geduld van andere kinderen op de proef gesteld. Er valt dan ook veel te kiezen: allerlei sport-, spel-, kook-, leer- en creatieve activiteiten en uitstapjes. Meer info is te lezen op de activiteitenpagina.  Naast deze activiteiten geven we ook huiswerkbegeleiding aan de oudere kinderen.
   

 • De mensen en het warme contact met de kinderen en hun ouders

  Onze professionals zijn bevlogen en betrokken. Ze leven zich in in de belevingswereld van jouw kind en helpen jouw kind daar waar nodig, stimuleren zelstandigheid, motiveren en spelen mee. Ze zijn geduldig, waakzaam en zorgen voor een veilige omgeving voor jouw kind, waarin hij of zij helemaal zichzelf kan zijn. Het contact met jou als ouder vinden we net zo belangrijk. We houden ouders via allerlei kanalen op de hoogte van alle leuke dingen die we meemaken. Dat doen we via een eigen app, de mail en een speciale nieuwsbrief, en natuurlijk spreken we de ouders altijd eventjes bij de overdracht van hun kind. Uiteraard is er altijd ruimte voor een uitgebreider praatje als je je ergens zorgen over maakt of je iets anders wilt bespreken.

 • Ouders zijn blij met ons

  We zijn heel erg trots op de positieve reacties van ouders over ons team, de activiteiten en het effect daarvan op hun kinderen.


Meer weten over Small Villa Kinderopvang?

Onze afdeling planning en plaatsing helpt je graag verder. Bereikbaar op 020 5286586 of per e-mail planning@smallvilla.nl. Je kunt je kind uiteraard ook meteen online inschrijven

Wil je gewoon een keer komen kijken? Dat kan altijd. Als je wilt dat we wat meer tijd voor je nemen, maak dan hier een afspraak voor een uitgebreidere rondleiding in en om het gebouw.

Of download onze app op de playstores van Apple en Google.

 

 

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1 B
1018 AK Amsterdam

020 5286586

Small Villa's unieke kenmerken:

 • Toplocatie in Amsterdam
 • Grenzend aan het Funenpark
 • Uitdagend ingericht
 • Supervette activiteiten
 • Gunstigere tarieven
Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwsbrief Juli 2019

Geplaatst op: 2019-07-09

Er is een nieuwe nieuwsbrief!  klik hier om deze snel te lezen.

Lees meer Meer nieuws
In contact met demente ouderen

In contact met demente ouderen

Geplaatst op: 2019-04-09

Small Villa kinderopvang brengen de kinderen in contact met demente ouderen in het verzorgingshuis. Frans Hoogeveen, ouderenpsycholoog en lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool, ziet alleen maar voordelen...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik wil jullie even laten weten hoe leuk we het feestje vonden! Simon en Chris lagen lang na te genieten in hun bedjes.

  Simon, Chris en Eva
 • Namens alle ouders willen we op deze manier laten merken dat we jullie echte TOP leid(st)ers vinden voor de kinderen.

  Van alle ouders
 • Wat een plezier hebben ze bij jullie. Dank voor alle goede zorgen! 

  Anne Mae, Thea en Jeroen
 • Jullie zorgen ervoor dat Carlijn niet meer mee naar huis wil, zo leuk heeft ze het! Thanks!

  Carlijn en Loes
 • Onwijs bedankt voor de goede zorgen! We love you!

  Julia, Remko, Iris, en Emma
 • Jullie zijn goed voor de kids en bieden ze veel meer afwisseling dan we thuis kunnen!

  Karsten en Anka
 • Kasper en Marnix hebben dankzij jullie ontzettend leuke dinsdagmiddagen! Bedankt!

  Kasper, Marnix, Linda en Jean Paul
 • Wat zijn we blij met jullie! Nina Lou heeft superveel plezier (en zoals vandaag hebben we haar weer te vroeg gehaald).

  Nina Lou, Sigrid en Dimitri
 • Hee lieve meiden! Wat ben ik altijd blij met jullie. Top hoe jullie met de kids omgaan. Zo lief!

  Sep en Sanneke
 • Bedankt voor de goede zorgen en leuke activiteiten die jullie doen met Serge en Milana en de andere kinderen natuurlijk.

  Serge, Milana, Alexander en Cindy
 • Lieve leidsters, heel erg bedankt voor de lieve en goede zorgen. Jullie zijn een topteam!

  Pauline, Marco en Simone
 • Dank jullie voor alle zorg en gezelligheid voor Tex!

  Tex, Sabine en Thijs