Terugblik op de zomervakantie bij Small Villa Kinderopvang

De herfstvakantie is begonnen en de kinderen hebben al weer bijna 2 maanden school achter de rug. Lees hier onze terugblik op alle vette activiteiten en gebeurtenissen. Tijdens en na de zomervakantie hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Die is afgelopen week live gegaan. Dat leek ons een mooi moment om terug te blikken op de zomervakantie. Want die was superleuk. De vakantie stond bol van vette activiteiten en uitstapjes. 

Interactieve rondleiding door de Amsterdam Arena

interactieve 2-uur durende tour voor Small Villa kids van 5 tot 12 jaar oud. Met hun ArenA-paspoortje, vol vragen en opdrachten, gaan de kids op pad door de Amsterdam Arena. In de Ajax Kleedkamer* nemen ze plaats op het stoeltje van hun favoriete speler en in de perskamer mogen ze de nieuwe coach Peter Bosz imiteren. Via de spelerstunnel (met 3 sterren!) lopen ze naar de dug-out, waar ze het heililge gras ruiken. Onderweg krijgen de kinderen een drankje en een lekkere versnapering en mogen ze voetballen op het boardingveld op het platform. Na afloop krijgt iedereen een souvenir mee naar huis.

Interactieve rondleiding Amsterdam Arena

Donderdag 21 juli naar de bioscoop

Zooooo gezellig met Small Villa kids naar “Finding Dory". 

EYE Filmuseum

In vakantieperiodes hebben we altijd speciale activiteiten voor kinderen. O.a. de EYE Explore More is een speelse manier om kennis te maken met film! Dit is een nieuwe speurtocht voor kinderen vanaf 7 jaar, dwars door het gebouw. De tocht zit boordevol optische illusies, opdrachtjes en puzzels.

Bezoek Eye Filmmuseum

Toneelstuk met levensechte poppen

De kinderen vonden het toneelstuk, waarbij ze met levensechte poppen aan het spelen waren echt prachtig!

Foodart en NEMO

De vakantieweken zijn weer achter de rug, en wat een geluk hebben wij gehad met het weer. We zijn lekker veel op pad geweest en hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Deze week hebben wij de grappigste boterhammen van de hele wereld gemaakt! Met gezichtjes, groenten, en komkommers! We hebben buiten een kunstwerk gemaakt met onze blote voeten en zijn heerlijk in de speeltuin wezen spelen. Ook het dak van Nemo was super gezellig! Wij weten nu alles van wind en water energie. 

Ook zijn wij naar het Oosterpark Flevopark en het Vondelpark geweest! Lekker springen in BOUNZ Amsterdam-West, en ja hoor op de terugweg hadden we pech onderweg met de STINT onze accu was leeg :-) uiteindelijk gingen we verder met de Tram! Diverse speeltuinen hoppen! Ook diverse keren naar Artis geweest dat blijft leuk en gaat NOOIT vervelen...

Jeugdland 

Wat hadden we het bij Jeugdland leuk bouwen aan hutten met echte spijkers en hout. En nog heel veel meer maar wellicht hebben de kinderen dit allemaal al thuis verteld 

Nazomerfeest

29 september jl. was het nazomerfeest van Small Villa. Wat ons betreft was het een groot en gezellig succes. In deze nieuwsbrief nog een leuke foto. Tijdens het nazomerfeest stond het thema Circus centraal. We kijken allemaal terug op een geslaagde circus workshop van Circus Sambal. Kinderen en ouders deden het allemaal geweldig als echte artiesten! Wij danken Circus Sambal voor deze onvergetelijk workshop.

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1 B
1018 AK Amsterdam

020 5286586

Small Villa's unieke kenmerken:

 • Toplocatie in Amsterdam
 • Grenzend aan het Funenpark
 • Uitdagend ingericht
 • Supervette activiteiten
 • Gunstigere tarieven
In contact met demente ouderen

In contact met demente ouderen

Geplaatst op: 2019-04-09

Small Villa kinderopvang brengen de kinderen in contact met demente ouderen in het verzorgingshuis. Frans Hoogeveen, ouderenpsycholoog en lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool, ziet alleen maar voordelen...

Lees meer Meer nieuws
Zonnige dag

Zonnige dag

Geplaatst op: 2018-05-24

Wat een heerlijke zonnige dag was het vandaag. En wat een geluk heb je dan, als je met de BSO sportactiviteiten kan uitvoeren.

Lees meer Meer nieuws
 • Ik wil jullie even laten weten hoe leuk we het feestje vonden! Simon en Chris lagen lang na te genieten in hun bedjes.

  Simon, Chris en Eva
 • Namens alle ouders willen we op deze manier laten merken dat we jullie echte TOP leid(st)ers vinden voor de kinderen.

  Van alle ouders
 • Wat een plezier hebben ze bij jullie. Dank voor alle goede zorgen! 

  Anne Mae, Thea en Jeroen
 • Jullie zorgen ervoor dat Carlijn niet meer mee naar huis wil, zo leuk heeft ze het! Thanks!

  Carlijn en Loes
 • Onwijs bedankt voor de goede zorgen! We love you!

  Julia, Remko, Iris, en Emma
 • Jullie zijn goed voor de kids en bieden ze veel meer afwisseling dan we thuis kunnen!

  Karsten en Anka
 • Kasper en Marnix hebben dankzij jullie ontzettend leuke dinsdagmiddagen! Bedankt!

  Kasper, Marnix, Linda en Jean Paul
 • Wat zijn we blij met jullie! Nina Lou heeft superveel plezier (en zoals vandaag hebben we haar weer te vroeg gehaald).

  Nina Lou, Sigrid en Dimitri
 • Hee lieve meiden! Wat ben ik altijd blij met jullie. Top hoe jullie met de kids omgaan. Zo lief!

  Sep en Sanneke
 • Bedankt voor de goede zorgen en leuke activiteiten die jullie doen met Serge en Milana en de andere kinderen natuurlijk.

  Serge, Milana, Alexander en Cindy
 • Lieve leidsters, heel erg bedankt voor de lieve en goede zorgen. Jullie zijn een topteam!

  Pauline, Marco en Simone
 • Dank jullie voor alle zorg en gezelligheid voor Tex!

  Tex, Sabine en Thijs