Het team van Small Villa

Goed voor jouw kind zorgen op een manier die bij hem of haar past, zit in de genen van onze medewerkers. Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers, activiteitenbegeleiders en managers heeft een groot hart voor kinderen. Ons team heeft oog voor kind en kwaliteit. Wij staan voor goede kinderopvang en een grote mate van professionaliteit. Uiteraard kunnen we dit niet zonder goed opgeleid en kundig personeel. Een groot deel van onze medewerkers is dan ook opgeleid op niveau HBO-Pedagogiek. Dit is dus hoger dan het algemeen geldende MBO-SPW óf Pedagogisch Werker kwalificatieniveau 3, dat medewerkers nodig hebben om bevoegd pedagogisch medewerker te zijn.

Zorgvuldige selectie Small Villa

Small Villa Kinderopvang houdt zich aan de regelgeving zoals in de CAO Kinderopvang is vastgelegd. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat ons personeel de juiste opleiding heeft, maar ook liefde voelt voor het kind én hun vak. Small Villa Kinderopvang selecteert zijn personeel dan ook heel zorgvuldig.

Pedagogisch medewerkers

Onze pedagogische medewerkers zijn verantwoordelijk voor een groep van maximaal 10 kinderen per medewerker. Zij zorgen voor een vertrouwde sfeer en omgeving, en hebben oog voor de individuele behoeften van ieder kind. Niets moet, maar alles mag. Natuurlijk moeten de kinderen zich wel aan een aantal regels houden net als bij jou thuis. Ieder kind krijgt de ruimte om te doen wat het leuk vindt. Het ene kind wil uitgedaagd worden, het andere heeft wellicht behoefte aan rust.

Activiteitenbegeleiders

Onze activiteitenbegeleiders spelen een belangrijke rol in onze organisatie. Ook dit zijn echte professionals op hun terrein. Bijvoorbeeld een sportinstructeur, een kok of een schilder. Elke activiteit wordt dus door zo’n professional begeleid. Maar er is ook altijd een pedagogisch medewerker bij.

Management

Kinderopvang Small Villa Amsterdam is een platte organisatie. Een vestigingsmanager leidt de buitenschoolse opvang. De meewerkend vestigingsmanager heeft een plekje bij de medewerkers van planning en plaatsing waar de deur altijd openstaat. Daardoor zijn wij direct aanspreekbaar voor ouders en kinderen. Dat maakt Small Villa  laagdrempelig, transparant en dynamisch. Alles draait om het creëren van een vertrouwde plek voor jouw kind (en voor jouzelf uiteraard!). 

Contact

Small Villa Kinderopvang
Funenpark 1 B
1018 AK Amsterdam

020 5286586

Small Villa's unieke kenmerken:

 • Toplocatie in Amsterdam
 • Grenzend aan het Funenpark
 • Uitdagend ingericht
 • Supervette activiteiten
 • Gunstigere tarieven
Wij openen een nieuwe vestiging op het Java- eiland

Wij openen een nieuwe vestiging op het Java- eiland

Geplaatst op: 2020-08-13

Start BSO Small Villa’s Kitchen! Vanaf september opent BSO Small Villa’s Kitchen de deuren! Small Villa’s Kitchen is gevestigd op de Sumatrakade 1055 en gaat de kinderen ophalen van de&nb...

Lees meer Meer nieuws
Old school watergevecht

Old school watergevecht

Geplaatst op: 2020-08-10

Old-school watergevecht valt altijd in de smaak! We gebruiken waterballon en deze vullen we met water. Vervolgens is het natuurlijk de bedoeling om de andere kinderen zo nat mogelijk te maken. Pret gegarandeerd!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik wil jullie even laten weten hoe leuk we het feestje vonden! Simon en Chris lagen lang na te genieten in hun bedjes.

  Simon, Chris en Eva
 • Namens alle ouders willen we op deze manier laten merken dat we jullie echte TOP leid(st)ers vinden voor de kinderen.

  Van alle ouders
 • Wat een plezier hebben ze bij jullie. Dank voor alle goede zorgen! 

  Anne Mae, Thea en Jeroen
 • Jullie zorgen ervoor dat Carlijn niet meer mee naar huis wil, zo leuk heeft ze het! Thanks!

  Carlijn en Loes
 • Onwijs bedankt voor de goede zorgen! We love you!

  Julia, Remko, Iris, en Emma
 • Jullie zijn goed voor de kids en bieden ze veel meer afwisseling dan we thuis kunnen!

  Karsten en Anka
 • Kasper en Marnix hebben dankzij jullie ontzettend leuke dinsdagmiddagen! Bedankt!

  Kasper, Marnix, Linda en Jean Paul
 • Wat zijn we blij met jullie! Nina Lou heeft superveel plezier (en zoals vandaag hebben we haar weer te vroeg gehaald).

  Nina Lou, Sigrid en Dimitri
 • Hee lieve meiden! Wat ben ik altijd blij met jullie. Top hoe jullie met de kids omgaan. Zo lief!

  Sep en Sanneke
 • Bedankt voor de goede zorgen en leuke activiteiten die jullie doen met Serge en Milana en de andere kinderen natuurlijk.

  Serge, Milana, Alexander en Cindy
 • Lieve leidsters, heel erg bedankt voor de lieve en goede zorgen. Jullie zijn een topteam!

  Pauline, Marco en Simone
 • Dank jullie voor alle zorg en gezelligheid voor Tex!

  Tex, Sabine en Thijs